5 motive pentru care să folosești agende de piatră

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

5 motive pentru care să folosești agende de piatră

Nu știi de ce să renunți la hârtia tradițională și să începi să folosești hârtie de piatră? Îți spunem noi.
Probabil că știi și tu cât de mare este problema consumului exagerat de hârtie la ora actuală. Hârtia este făcută, în cea mai mare parte, din lemn, lucru care duce la tăieri excesive și consum mare de apă care apoi nu poate fi reutilizată. 
 
Tocmai de aceea este important să căutăm alternative la hârtia tradițională. Una dintre aceste alternative este hârtia de piatră. Deși mai puțin cunoscută, hârtia de piatră este o variantă mai ecologică a hârtiei tradiționale. Află mai jos de ce.

1. Protejezi natura

Hârtia din piatră este ecologică și are un impact mult mai mic asupra mediului înconjurător. Pentru hârtia tradițională se folosesc în medie 20-22 de arbori, în timp ce pentru hârtia de piatră se folosește în general piatră rămasă de la producătorii de piatră masivă.

2. Sunt rezistente

Fiind realizate din piatră sunt mult mai rezistente decât hârtia tradițională. Ce înseamnă rezistente? Înseamnă că dacă verși apă, cafea, sau orice alt lichid pe ele hârtia nu se va deteriora și tot ce ai notat va rămâne intact. Nu doar atât dar și dacă încerci să rupi foaia, îți va fi mult mai dificil decât cu o hârtie normală.

3. Ai parte de o nouă experiență de scris

Tocmai datorită materialului folosit, contrar așteptărilor, hârtia este mai moale și mai catifelată, oferindu-ți o experiență unică de scris, total diferită decât hârtia tradițională. Dacă de decizi să folosești un caiet sau o agendă făcută din piatră pe post de jurnal, de exemplu, și dacă revii peste ani la el, vei vedea că scrisul rămâne la fel

4. Reciclezi

Hârtia de piatră e realizată din două materiale, în proporții diferite: 80% piatră și 20% PET-uri reciclate. Ce înseamnă că și tu la rândul tău, folosind o agendă din hârtie de piatră, ajuți la reciclarea plasticului.

5. Ajuți la plantarea unui copac

Dacă nu știai până acum, ținem să îți spunem că la fiecare comandă pusă pe Rockha, noi vom planta un copac în numele tău. Cât de tare, nu?
Iar dacă nu știi ce să comanzi de ajutăm și cu asta. Avem și noi preferatele noastre (știm, nu ar trebui) și vrem să ți le recomandăm și ție.
 
Dacă îți dorești o agendă, îți recomandăm Rockha Marble.  Aceasta a fost creată cu scopul de a fi la mâna unei persoane puternice, cu caracter și care știe ce vrea de la viață. Aspectul lucios al acesteia îi oferă un aspect clasic, în timp ce modul de realizare modern și fără burete face ca această agendă una actuală, modernă și elegantă.
 
Dacă îți dorești un caiet pentru notițe, gânduri sau desenat, îți recomandăm Groovy S. În varianta spiralată şi cu copertă tare, Rockha – Groovy S  îţi este alături în orice situaţie fie de la muncă, fie că ești la un client, ai o şedinţă, sau pentru timpul tău liber. Este asistentul practic, creat pentru persoanele tehnice care au nevoie de a-şi lua notiţe într-un mod cât mai rapid şi util cu putinţa.
 
Acum că știi tot ce trebuie să știi despre hârtia de piatră, tot ce mai rămâne de făcut este să îți comanzi agenda preferată.

Dacă vrei să afli mai multe sau să vrei să păstrezi legătura cu noi, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook pentru surprize și noutăți.

O zi tare ca piatra!

Ca bonus, la orice comandă plasată pe site, noi plantăm un copac cu numele tău într-un loc din România!
Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din Catalogul Rockha