Alege diferit. Notează creativ. Fii responsabil.

Agendele nedatate din piatră Rockha

Grijă pentru natură

Hârtie din piatră

Waterproof

Interior rezistent la apă

Livrare rapidă

1-3 zile lucrătoare

Garanție 50 ani

Produse premium

Protejarea mediului înconjurător este preocuparea noastră principală, motiv pentru care la Rockha utilizăm numai hârtie din piatră la toate caietele și agendele produse. Utilizând hârtia din piatră, reducem cu până la 100% consumul hârtiei tradiționale, astfel nici un copac sau nici un 1 L de apă nu sunt irosite în produsele Rockha.

Flexibile.

Hârtia este la fel de flexibilă ca și cea tradițională, mai mult decât atât este rezistentă la apă și necesită mai mult efort pentru a fi ruptă. 

Pentru a scrie sau desena pe aceasta, se poate utiliza orice instrument de scris, iar în momentul utilizării se va putea remarca o hârtie catifelată, netedă și de calitate.

Moderne.

Realizarea hârtiei din piatră presupune extragerea din roci a unei substanțe cu numele de Carbonat de calciu (80%), substanță la care se adaugă Polietilena de înaltă densitate (20%), substanță provenită în urma reciclării materialelor plastice.

În urma amestecului dintre cele 2 substanțe se obține o hârtie 100% ecologică, de un alb natural, fără alte substanțe necesare albirii.

Elegante.

Coperta din piele italiană oferă un plus de stil agendei Rockha. De o calitate superioară, coperta din piele reușește să întoarcă privirea oricărui pasionat. De la notițe la schițe și desene, scenarii de film sau poezii de dragoste, ești inspirat de unicitatea agendei.

Actuale.

Știm că ești mereu în căutarea lucrurilor noi, actuale, care să te ajute în viața de zi cu zi. Motiv pentru care ți-am pregătit câteva accesorii esențiale pentru uzul de zi cu zi.

Buzunarul interior și semnul de carte textil te vor ajuta pe parcursul zilei să îți depozitezi notițele sau documentele importante și să te organizezi exact așa cum îți dorești.

⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt super mulțumită de agenda Rockha. Hârtia are o consistență interesantă și rezistentă. Recomand!

Denisa Neamțiu

Designer Grafic

Căutam o agendă destul de rezistentă, însă fără succes. Am dat peste agendele Rockha întamplător. Este rezistentă și la apă. Recomand cu drag.

Delia Milascon

Studentă

Îmi place foarte mult design-ul coperții. Folosesc agenda zilnic și rezistă foarte bine la stresul la care o supun.

Andreea Costache

Avocat

Apreciez calitatea unei agende din prima. Am văzut agendele Rockha și mi-am comandat imediat Rockha Marble. Chiar este ceea ce pretinde a fi. Sunt super mulțumită!

Maria Ionescu

Manager HR

Grijă pentru natură

Hârtie din piatră, 100% ecologică

Waterproof

Interior rezistent la apă

Livrare rapidă

1-3 zile lucrătoare

Retur produse

30 de zile

Plantează un copac.

Pentru fiecare comandă depusă pe rockha.ro, vom planta un copac în numele tău în zonele defrișate din România. Această plantare ți se va datora în totalitate, participând astfel la refacerea faunei României. Generaţiile viitoare merită şansa de a se bucura de ce ne oferă natura, astfel că utilizarea produselor ecologice din piatră va duce la scăderea treptată a cererii pentru cele tradiţionale şi implicit la protejarea pădurilor.