Ambasador Rockha

Speri la o planetă mai curată, populată de oameni civilizați?

Perfect!

Înseamnă că avem deja două lucruri în comun.

Am pornit pe acest drum în 2018 prin a promova utilizarea hârtiei din piatră ca alternativă pentru hârtia tradițională. La fel ca orice început de drum, am avut de depășit câteva obstacole dar la final am reușit să fim primii care producem agende și caiete cu hârtie din piatră din Europa Centrală și de Est.

Nu ne-am mulțumit cu atât și ne-am hotărât să îi responsabilizăm pe prietenii Rockha iar în toamna anului 2020 am organizat în județul Harghita primul eveniment de plantare Rockha, unde ne-am ținut promisiunea și am plantat câte un puiet de molid pentru fiecare comandă onorată. Și fiindcă lumea are nevoie de o schimbare colectivă iar de la educație începe totul, ne implicăm ca prin articolele de pe blog să arătăm tuturor că un stil de viață orientat către natură are foarte multe avantaje și de asemenea poate fi cool.

Mai avem multe de făcut și multe de îmbunătățit, astfel că dacă vrei să dai o mână de ajutor și să împărtășești și altora misiunea noastră, e momentul să devii ambasador Rockha.

Spune-ne pe e-mail mai multe despre tine și cum vezi tu o colaborare din care să câștige întreaga iar noi vom avea grijă să te răsplătim.

Abia așteptăm să te cunoaștem!

O zi tare ca piatra!