Avantajele hârtiei din piatră

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Care sunt avantajele utilizării hârtiei din piatră?

1. Vei scrie fără probleme

În mod obișnuit, orice lichid care ajunge pe suprafața hârtiei pe care scriem ne periclitează informațiile notate.
Nu este însă cazul și pentru hârtia din piatră, deoarece lichidele care ajung pe suprafața acestei hârtii nu afectează calitatea sau forma acesteia.
Pentru a îndepărta lichidul de pe suprafața hârtiei din piatră, se poate utiliza un prosop lăsate să se usuce. Acest lucru face ca hârtia din piatră să fie rezistentă la apă, cafea sau orice lichid ce poate ajunge pe suprafața acesteia.

2. O nouă experiență cu fiecare literă notată

Hârtia din piatră este de un alb imaculat și catifelată precum petalele unui trandafir iar toți cei care o încearcă își schimbă total percepția despre ce înseamnă hârtie. Este mai catifelată la atingere și mai moale în timpul scrierii, fiind recomandată de persoane atât din domenii tehnice, artă, sau entuziaști ai scrisului. Textura acestei hârtii provoacă o stare inconfortabilă atunci când te încăpățânezi să te întorci la hârtia tradițională.
 
Pentru cei care spun că prima dragoste nu se uită niciodată, clar nu au încercat hârtia din piatră. 😂😂

3. Forța va fi cu tine!

Vrei să faci o demonstrație de forță la birou sau să glumești pe seama colegului care este un mare fan al mersului la sală?
 
Rupe te rog o coală din această hârtie.
 
Cu siguranță că vei reuși dar nu am spus că va fi și ușor.
E nevoie de un efort mult mai mare pentru a rupe o coală de hârtie din piatră.
În cazul în care vrei să încerci asta vei observa mai întâi o deformare a hârtiei (se întinde aproape ca plastilina) ca abia apoi aceasta să se rupă. Destul cât să nu îți vină să crezi că e hârtie.

4. Salvezi pădurile cu fiecare notiță luată

Pentru a o obține hârtia din piatră e nevoie de 80% piatră și de 20% PET-uri reciclate.
Componența acestei hârtii este avantajul său principal, ea fiind 100% ecologică.
 
În acest fel, de fiecare dată când îți iei notițe pe această nouă hârtie, participi la scăderea cererii pentru hârtia obținută din celuloză (material lemnos).
Cu alte cuvinte, protejezi pădurile împotriva defrișărilor iar apa utilizată pentru curățarea celulozei este păstrată pentru consumul uzual. (mai multe despre apa utilizată pentru a produce hârtie tradițională aici dar pe scurt se pierd 2200 L de apă pentru fiecare tonă de hârtie tradițională realizată)

5. Experiența unui nou început

Hârtia din piatră este un produs inovativ care cucerește tot mai mulți adepți în pofida hârtiei tradiționale.
Putem să spunem că această hârtie este varianta adaptată secolului XXI iar beneficiile sunt incontestabile. Toți cei care au încercat-o, au rămas plăcut impresionați și au recomandat-o celor apropiați.
 

„Once you go stone paper, you never come back!”

Iar dacă nu știi ce să comanzi de ajutăm și cu asta. Avem și noi preferatele noastre (știm, nu ar trebui) și vrem să ți le recomandăm și ție.
 
Dacă îți dorești o agendă, îți recomandăm Rockha Marble.  Aceasta a fost creată cu scopul de a fi la mâna unei persoane puternice, cu caracter și care știe ce vrea de la viață. Aspectul lucios al acesteia îi oferă un aspect clasic, în timp ce modul de realizare modern și fără burete face ca această agendă una actuală, modernă și elegantă.
 
Dacă îți dorești un caiet pentru notițe, gânduri sau desenat, îți recomandăm Groovy S. În varianta spiralată şi cu copertă tare, Rockha – Groovy S  îţi este alături în orice situaţie fie de la muncă, fie că ești la un client, ai o şedinţă, sau pentru timpul tău liber. Este asistentul practic, creat pentru persoanele tehnice care au nevoie de a-şi lua notiţe într-un mod cât mai rapid şi util cu putinţa.
 
Acum că știi tot ce trebuie să știi despre hârtia de piatră, tot ce mai rămâne de făcut este să îți comanzi agenda preferată.

Dacă vrei să afli mai multe sau să vrei să păstrezi legătura cu noi, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook pentru surprize și noutăți.

O zi tare ca piatra!

Ca bonus, la orice comandă peste 99 RON, noi plantăm un copac cu numele tău într-un loc din România!
Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din Catalogul Rockha