Corporate & B2B

       Pe lanțul unei extraordinare colaborări între tine și echipa ta, clienții tăi și partenerii tăi stă în primul rând un produs sau serviciu prestat cum se cuvine. Comunicarea eficientă te-a ajutat să îți duci la bun sfârșit toate planurile și acum te gândești să le oferi un cadou special.

Alegerea unui cadou pentru colegi, clienți sau parteneri este cu atât mai dificilă cu cât acesta trebuie să reflecte calitatea unei munci bine prestate și se vrea a inspira continuarea colaborărilor.

Când alegi un cadou reprezentativ companiei tale, este recomandat să te gândești la ce mesaj transmite acest cadou și să iei în considerare faptul că alegerea ta te reprezintă.

La Rockha avem grijă ca fiecare produs realizat să reprezinte eleganță, unicitate și să fie responsabil cu mediul înconjurător. Alegând agendele din piatră Rockha, vei avea șansa de a face un cadou absolut inedit și care cu siguranță va impresiona pe toată lumea.

Ce oferim?

Logo
Logo / Nume Personalizat
*cantitate minimă 200 unități
Culoare Copertă
*cantitate minimă 200 unități
Interior Personalizat

Oferta de preț

       Considerăm că timpul înseamnă bani iar noi nu suntem toleranți cu pierderea timpului. 

În plus, respectăm timpul tău și pe al nostru iar mai jos o ai o listă de prețuri calculată în funcție de cantitățile comandate.

  • 10 – 25 unități: 10% discount
  • 26 – 100 unități: 15% discount
  • +100 unități: te rugăm să ne contactezi

Ce cerem?

       Vrem să fim siguri că putem onora comenzile de personalizare în timp util, astfel comenzile trebuie depuse înainte cu cel puțin 20 de zile înaintea termenului de livrare.

Sfârșitul de an este aglomerat pentru toți, astfel că preluăm comenzile de sfârșit de an până în 10 Noiembrie 2021, întocmai pentru a avea destul timp să fim meticuloși la comanda ta.

Scrie-ne mai multe detalii în legătură cu proiectul tău să stabilim împreună cum putem să te ajutăm.