De ce este o idee bună să îți scrii toate obiectivele într-o agendă

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

De ce este o idee bună să îți scrii toate obiectivele într-o agendă

Așterne-ți dorințele pe o hârtie și transformă-le în realitate.
Potrivit psihologilor, dacă îți treci toate obiectivele, rezoluțiile sau dorințele pe hârtie, în loc de doar a te gândi la ele, șansele tale de a le îndeplini cresc cu 42%. Mintea ta este mult mai deschisă la posibilitatea de a îndeplini acele lucruri, doar fiindcă tu ai început să lucrezi deja în direcția aceea, doar prin simplu fapt că le-ai scris pe hârtie. Îți oferă o perspectivă nouă asupra lucrurilor. Așa că ce mai aștepți? Ia-ți agenda Rockha și apucă-te de treabă!

Fă-ți un to-do list cu toate obiectivele

De ce? Din 3 motive:


  1. Gândurile tale sunt mai puțin haotice.
  2. Iți oferă o structura și le poți vizualiza mai bine.
  3. E mai ușor să le bifezi de pe listă odată ce le-ai îndeplinit.
Și lista noastră arată mult mai bine și e mult mai clară scrisă așa decât dacă era scrisă ca un paragraf.


Sfat:

Înainte să te apuci de făcut lista, setează-ți un cronometru de 2-3 minute și încearcă să îți scrii obiectivele în aceste minute. Făcând asta, eviți să te gândești prea mult la lista ta și scrii exact ceea ce îți dorești. 

După ce ai lista făcută prioritizează-ți obiectivele. Vezi ce e mai important pentru tine și pune-le la începutul listei. Acest pas nu e neapărat esențial, dar te poate ajuta să vezi care dintre obiective este de mai mare însemnătate pentru tine.

 

Împarte-ți obiectivele mari în mai multe obiective mărunte

Uneori obiectivele noastre pot părea prea mari, ceea ce poate fi copleșitor. Tocmai de aceea este important să împarți un obiectiv mare în mai multe obiectiv mici. De exemplu, poate obiectivul tău principal este să redecorezi bucătăria. Dacă împarți obiectivul acesta în alte obiective mai mici cum ar fi găsește paleta de culori perfectă pentru bucătărie, cumpără un frigider nou și vopsește mobila veche, îți va fi mult mai ușor să îți atingi obiectivele.

Sărbătorește fiecare succes

Nu uita că orice mic succes sunt pe drumul către obiectivul final, tocmai de aceea merită să fie sărbătorite. De obicei muncim atât de mult la ceea ce ne dorim încât de cele mai multe ori uităm să ne mai bucurăm de tot ce realizăm. Așa că, sărbătorește fiecare realizare a ta, fiindcă fără ele, nu poți ajunge la obiectivul final.

Alege agenda potrivită pentru tine

Acest lucru poate părea neimportant în comparație cu celelalte, dar gândește-te că vei reveni la această agendă sau la acest caiet de-a lungul anului sau până îți îndeplinești obiectivele. Este necesar să fie un obiect drag ție și la care să te întorci cu drag de fiecare dată. Gândește-te la el ca la un confident care te ascultă și care te ajută să îți îndeplinești obiectivele. 
 
Acum că planul e făcut, nu mai rămâne decât să alegi confidentul perfect pentru tine, iar noi, cei de la Rockha, suntem aici să te ajutăm. Pe site-ul nostru vei găsi, cu siguranță, o agendă sau un caiet pe gustul tău, care să te ajute să îți atingi țelurile.

Iar dacă vrei să afli mai multe sau vrei să păstrezi legătura cu noi, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook pentru surprize și noutăți.

O zi tare ca piatra!

Ca bonus, la orice comandă plasată pe site, noi plantăm un copac cu numele tău într-un loc din România!
Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din Catalogul Rockha