De ce Rockha?

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Rockha este despre oameni și respectul pe care îl avem între noi. Ne străduim să oferim cele mai bune produse pe care suntem capabili să le realizăm. Încercăm să fim în fiecare zi mai buni decât ieri și asta se vede întodeauna în cadrul lansărilor de noi produse dar și în suportul oferit clienților. Ne place să credem că tot ce înseamnă Rockha are suflet și că produsele noastre sunt menite să vină la tine exact în momentul și sub forma potrivită ție. 


Tocmai de aceea, Rockha este mai mult decât un producător de caiete, carnețele și agende realizate cu hârtie ecologică din piatră.
Fără să folosim cuvinte mari credem că putem schimba lumea prin gesturi mici, astfel că ne străduim ca odată ce încerci pentru prima dată unul din produsele noastre să simți imediat pasiunea cu care au fost realizate cât și o relație de prietenie între tine și noi. 


Suntem de părere că timpurile în care “clientul nostru este stăpânul nostru” au apus și încercăm mai degrabă să implementăm o relație prin care clientul nostru este prietenul nostru. 


Cum facem acest lucru?

Pur și simplu facem ce face un bun prieten. Ascultă, te sfătuiește de bine și nu te lasă la greu. Noi îți ascultăm dorințele și nevoile și încercăm să venim cu cele mai potrivite sfaturi și soluții legate de produsele Rockha și nu numai. Dacă soluția oferită nu te mulțumește ești liber să ne înapoiezi sfatul și dacă ești de acord noi vom încerca să revenim cu un altul mai potrivit. De altfel, produsele noastre sunt făcute să reziste și la greu. Apa, focul și ruperea sunt inamici puternici hârtiei tradiționale, însă noi le facem față și avem grijă de notițele tale atunci când e cazul. 


Și noi achiziționăm diverse lucruri din mediul online (unii dintre noi puțin prea multe, între noi fie vorba). Acum poți să găsești cam orice ai nevoie și nu doar de la un singur comerciant, astfel că ai întotdeauna de unde alege. Atunci când cumpărăm ceva nu urmărim întotdeauna ca prețul să fie cel mai mic, ci ne place să avem siguranța că primim ceea ce am comandat și mai mult decât atât că nu vom fi înșelați dacă produsul nu este conform cu ce ne imaginam noi. E frustrant să îți comanzi un produs iar dacă nu îți place și vrei să faci retur să îți rețină taxe privind transportul și mai știu eu ce alte comisioane mai găsesc unii numai ca să mai obțină 20-30 de lei de pe urma ta sau să te descurajeze să faci acel retur și să rămâi cu produsul undeva aruncat prin debara.


De aceea orice produs Rockha comandat de pe site-ul nostru vine cu o perioadă de garanție sau probă de 30 de zile. Fără nici o explicație. Ne contactezi, ne spui numărul comenzii iar noi îți trimitem curierul acasă să ridice produsul. Și banii înapoi, desigur. Exact ca „în afară”.


De asemenea, un bun prieten îți vrea binele întotdeauna, așa e? Tocmai de aceea utilizăm hârtia din piatră. Este 100% ecologică și vrem ca prin activitatea noastră să lăsăm pădurile la fel de bogate, ba chiar mai mult, ne implicăm în plantarea arborilor pentru a reface ceea ce alții iau fără drept. Motiv pentru care, pe lângă implicarea activă în astfel de evenimente, la fiecare comandă depusă pe www.rockha.ro noi suportăm financiar plantarea unui copac. Adică atunci când tu plasezi o comandă în magazinul nostru, o parte din suma achitată va merge spre plantarea unui copac undeva în România. Defapt tu vei fi cel căruia se datorează plantarea lui. Și considerăm că e lucrul cel mai potrivit de făcut. 


Vrem să trăim în continuare pe această planetă și să ne bucurăm de munții, pădurile și aerul pe care le primim de la natură. E ireal să ajungi să cumperi cu 30 $ butelii cu “aer curat”, așa cum se întâmplă în China încă din 2015. Încă mai avem multe de salvat și împreună cu siguranță vom reuși.
Prin urmare, considerăm că un bun prieten îți rămâne alături la bine și la rău, încercând să te ajute cum poate el mai bine și să îți fie alături pentru o viață mai bună.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 thoughts on “De ce Rockha?”

 1. Buna,
  E o experienta deosebita sa scrie pe hârtie de piatra. Imi place foarte mult culori. Agendele sunt 100% ecologice.
  Fac blogging pentru persoanele cu deficiente de auz.
  Am blog.
  Blogger Rosu Gabriela.

 2. Mia Capatina

  Un cadou deosebit!
  Am achizitionat cu toata increderea pentru a le oferi cadou. Sunt foarte rezistente la apa, patare 100% ECOLOGICE.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Din Catalogul Rockha