Despre Rockha

Rockha este mai mult decât un producător de caiete, carnețele și agende realizate cu hârtie ecologică din piatră și alte materiale de foarte bună calitate. Rockha este despre oameni și respectul pe care îl avem între noi. Ne străduim să oferim cele mai bune produse pe care suntem capabili să le realizăm. Încercăm să fim în fiecare zi mai buni decât ieri și asta se vede întodeauna în cadrul lansărilor de noi produse. Ne place să credem că tot ce înseamnă Rockha are suflet și că produsele noastre sunt menite să vină la tine exact în momentul și sub forma potrivită ție.

Fără să folosim cuvinte mari credem că putem schimba lumea. Lumea se schimbă prin gesturi mici, astfel că ne străduim ca odată ce încerci pentru prima dată unul din produsele noastre să ai parte atât de produse cu suflet realizate impecabil cât și de o relație de prietenie între tine și noi. Suntem de părere că timpurile în care “clientul nostru este stăpânul nostru” au apus și încercăm mai degrabă să implementăm o relație prin care clientul nostru este prietenul nostru. Cum facem acest lucru? Pur și simplu facem ce face un bun prieten. Ascultă și te sfătuiește de bine. Noi îți ascultăm dorințele și nevoile și încercăm să venim cu cele mai potrivite sfaturi și soluții legate de produsele Rockha. Dacă soluția oferită nu te mulțumește ești liber să ne înapoiezi sfatul și dacă ești de acord noi vom încerca să revenim cu un altul mai potrivit.

De asemenea, un bun prieten îți vrea binele întotdeauna, așa e? Tocmai de aceea utilizăm hârtia din piatră. Este 100% ecologică și vrem ca prin activitatea noastră să lăsăm pădurile la fel de bogate, ba chiar mai mult, ne implicăm în plantarea arborilor pentru a reface ceea ce alții iau fără drept. Noi vrem să trăim în continuare pe această planetă și să ne bucurăm de munții, pădurile și aerul pe care le primim de la natură. E ireal să ajungi să cumperi cu 30 $ butelii cu “aer curat”, așa cum se întâmplă în China încă din 2015. Încă mai avem multe de salvat și împreună cu siguranță vom reuși.