Despre Rockha

Rockha produce alternative.

Am început în 2018 prin a produce alternative pentru caietele și agendele clasice, folosind hârtie 100% ecologică, obținută din piatră.

Am continuat prin a fi alternativa ecologică a companiilor acordând o deosebită atenție procesului de fabricație astfel încât produsele noastre să nu dăuneze mediului înconjurător.

De asemenea, oferim o alternativă a mediului poluat în care conviețuim și datorită clienților Rockha organizăm acțiuni de plantare și reîmpădurire aici în România.

Pe scurt, Rockha este alternativa orientată spre oameni și viitor a modelelor de afaceri tradiționale.

Încercăm să fim în fiecare zi mai buni decât ieri și asta se vede întodeauna în cadrul lansărilor de noi produse sau campanii.

Ne place să credem că tot ce înseamnă Rockha are suflet și că produsele noastre sunt menite să ajungă la tine exact în momentul în care ai mai mare nevoie de ele.

Timpurile în care “clientul nostru este stăpânul nostru” au apus și încercăm mai degrabă să implementăm o relație prin care clientul nostru este prietenul nostru.

Utilizăm hârtia din piatră fiindcă este singura hârtie 100% ecologică și fiindcă vrem ca prin activitatea noastră să lăsăm pădurile la fel de bogate. Mai mult decât atât, prin campania Plantează un copac ne implicăm în plantarea arborilor pentru a reface ceea ce alții iau fără drept.

Vrem să ne bucurăm de munții, pădurile și tot ce mai primim de la natură, tocmai de aceea avem datoria morală de a păstra această moștenire generațiilor următoare.

Alătură-te și tu prietenilor Rockha!