Garanție

Garanția de conformitate 50 de ani

Orice produs din piatră Rockha beneficiază de o garanție de conformitate pe o perioadă de 50 de ani de la momentul achiziției. Această garanție extinsă vizează defecțiuni survenite la paginile interioare ale produselor și defecțiuni provenite din defecte de fabricație. Soluționarea garanției se realizează prin înlocuirea produsului.

Pentru a beneficia de garanție este necesar să ai documentul de achiziție.

Noi știm că avem cele mai tari produse. Tu știi?

Retur

În ce condiții pot returna produsele?

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în termen de 30 de zile calendaristice de la momentul livrării. În cazul coletelor deteriorate, produse greșit facturate, greșit livrate sau produse cu defecte de fabricație, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte.

Pentru a returna un produs te rugăm să completezi formularul de pe pagina de CONTACT cu datele tale și numărul comenzii iar unul din colegii noștri te va contacta pentru a stabili toate detaliile.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări sau fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de client în formularul de pe pagina de CONTACT).

Livrare

Urmărirea comenzii tale:

După ce ai înregistrat comanda, te vom ține la curent pe e-mail cu statusul acesteia și vei fi anunțat prin SMS când coletul ajunge la destinație.

Modificarea sau anularea comenzii:

În cazul în care dorești anularea sau modificarea comenzii, te rugăm să ne anunți cât mai repede posibil prin e-mail la office@rockha.ro sau telefonic la numărul de telefon +40 774 919 630 sau +40 747 629 941.

Detalii privind livrarea produselor vândute pe rockha.ro:

  • Modalități de livrare disponibile:
  1. Livrarea prin curierat rapid este asigurată de compania TNT.
  2. Livrare prin Poșta Română.
  3. Predare personală.
  • Comenzile înregistrate până la ora 14.00 încercăm să le predăm spre livrare în aceeași zi, urmând ca livrarea prin compania de curierat să se realizeze în ziua următoare.
  • Comenzile înregistrate după ora 14.00 vor fi predate spre livrare în ziua următoare.
  • Comenzile plasate în zilele de Vineri vor fi predate spre livrare în cursul zilei de Luni. 
  • Taxa de transport este de 19,89 RON pentru curierat rapid sau 12,00 RON prin Poșta Română.
  • Pentru comenzile cu livrare în Târgu Mureș ai la dispoziție serviciul premium Predare personală. La plasarea comenzilor eligibile pentru acest serviciu ne poți anunța ziua și intervalul orar în care vrei să ți se livreze cumpărăturile sau le putem livra chiar în ziua respectivă. Acest serviciu este gratuit.
  • Pentru comenzile cu o valoare peste 189 RON asigurăm transport gratuit

Securitatea datelor personale:

Datele pe care le furnizezi la plasarea unei comenzi pe site-ul rockha.ro, sunt folosite exclusiv pentru a te putea identifica și pentru a-ți putea livra produsele comandate cât mai repede și în condiții de siguranță.

Toate informațiile completate în formularele pentru plasarea unei comenzi (nume, adresa, e-mail, telefon), precum și mesajele private sunt confidențiale și nu vor fi dezvăluite niciodată unei terțe părți, excepție făcând cazurile în care legea ne obligă.

Site-ul rockha.ro nu solicită crearea de cont, informațiile solicitate sunt minime, nu solicităm date personale precum CNP, date din cartea de identitate, datele solicitate fiind utilizate exclusiv pentru livrarea/facturarea comenzii plasate de către dumneavoastră. Datele sunt salvate într-o bază de date temporară, strict securizată și sunt șterse după recepționarea comenzii de către dvs.

Politica anti-spam:

Site-ul rockha.ro nu încurajează spam-ul și vă asigură că datele dvs personale sunt în deplină siguranță după înregistrarea cu succes a oricărui formular completat. Este important de reținut că rockha.ro nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site. 

Prin completarea datelor dvs. în formularele de comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie utilizate în scopul livrării și facturării comenzii, nu prelucrăm datele, nu le transmitem, nu le transferăm, nu te vom deranja cu mesaje promoționale sau oferte.

ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Telefonul consumatorilor
0219551