În Martie, alege să faci un cadou unic!

Prevestește primăvara cu agendele Rockha, alături de un mărțișor cu hârtie din piatră!

Descoperă produsele din piatră Rockha și oferă un cadou impresionant care va să reziste în timp. Realizate cu hârtie din piatră, agendele și jurnalele Rockha sunt cadoul ideal pentru a prevesti o primăvară călduroasă și fericită.

Grijă pentru natură

Hârtie din piatră, 100% ecologică

Waterproof

Interior rezistent la apă

Livrare rapidă

1-3 zile lucrătoare

Retur produse

30 de zile

Dăruiește o agendă din piatră, alături de un mărțisor unic!

Comandă orice produs Rockha și primești un mărțișor hand-made cadou!

PS: Mărțișorul este realizat cu hârtie din piatră și conține o urare de primăvară.
(pentru a fi transportate în siguranță lichidul din sticluțe trebuie adăugat ulterior).

De ce să faci cadou o agendă sau un jurnal Rockha?

Pentru că transformăm scrisul într-o experiență.

Vestește primăvara cu o agendă Rockha!

Oare ce zic cei care au mai comandat produse Rockha?

⭐⭐⭐⭐⭐

Apreciez calitatea unei agende din prima. Am vazut agendele Rockha si mi-am comandat imediat Rockha Marble. Chiar este ceea ce pretinde a fi. Sunt super multumita! – Maria Ionescu, Manager HR

Cautam o agenda destul de rezistenta, insa fara succes. Am dat peste agendele Rockha intamplator. Este rezistenta si la apa. Recomand cu drag. – Delia Milascon, Studentă

” Love at first touch! Trebuie să recunosc că nu sunt un împătimit al agendelor și până a fi nevoit să îmi reorganizez time management-ul, nu îi vedeam utilitatea practică. Acum, agenda e un accesoriu folosit zilnic care mai presus de atâta trebuie și asortat . Așa am ajuns pe pagina celor de la Rockha care mi-a atras atenția prin intermediul produsului Rockha Marble. Întâi am fost sceptic (ca orice român, de altfel) în privința raportului calitate/preț, însă după ce am avut o întrevedere cu Marius și am văzut live produsul, am fost convins că e nevoie să îmi comand și eu una. […] Felicitări pentru inițiativă și mult succes în continuare! 5/5 “ – Dragoș Toma, Consilier Parlamentar

Preferi jurnalele? La noi sunt cele mai cool.

Protejarea mediului înconjurător este preocuparea noastră principală, motiv pentru care la Rockha utilizăm numai hârtie din piatră la toate jurnalele și agendele produse. Utilizând hârtia din piatră, reducem cu până la 100% consumul hârtiei tradiționale, astfel că nici un copac sau nici un 1 L de apă nu sunt irosite în produsele Rockha.

Tu știi povestea mărțișorului?

Baba Dochia și fiica vitregă

A fost odată ca niciodată că de n-ar fi nu s-ar povesti, o bătrână pe nume Baba Dochia. Ea avea o fiică vitregă pe care nu o iubea, așa că mereu căuta să îi pună bețe în roate. Într-o zi foarte geroasă de iarnă, a trimis-o pe aceasta să spele la râu o haină foarte murdară. Fata a plecat la râu, dar cu cat se străduia mai mult să curețe haina, cu atât devenea mai murdară. Singură și înfrigurată, fata a început să plângă, iar între timp în fața ei apăru tânărul numit Mărțișor. 

Aflând povestea fetei, Mărțișor i-a oferit în dar o floare roșie și a îndemnat-o pe frumoasa fată să mai clătească încă o dată haina. Ca prin minune, haina a început să fie din ce în ce mai curată și în scurt timp era mai frumoasă decât atunci când era nouă. Mulțumindu-i tânărului Mărțișor fata și-a pus floarea în păr și a dus haina înapoi la Baba Dochia, care a ramas mută de uimire, pentru că nu credea că fata va reuși să ducă la bun sfârșit această sarcină. 

Văzând floarea roșie din părul fetei, Baba Dochia a crezut ca a venit primavara și a iesit cu oile la păscut. Lăsând cojoacele de iarnă deoparte, s-a văzut pusă în fața unui frig năprasnic iar ajunsă singură pe munte, oile i s-au transformat în piatră iar ea pierdută în văzduh.

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus legenda așa.

Această legendă simbolizează lupta vieții între bine și rău exact ca cea între iarnă și primăvară.

Comandă produsele Rockha acum. De restul ne ocupăm noi!

Le împachetăm de sărbătoare, avem grija și de Mărțișor,
le livrăm rapid către tine iar tu faci un cadou unic pentru o persoană dragă.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, până în 8 MARTIE.