Mergem la plantat!

Vii și tu?

Grijă pentru natură

Hârtie 100% ecologică

Waterproof

Interior rezistent la apă

Livrare rapidă

1-3 zile lucrătoare

Garanție 50 ani

Calitate premium

Comanda până în 7 Mai 2021

Campania "Plantează un copac" by Rockha.

Pentru fiecare comandă de cel puțin 99 RON depusă pe rockha.ro, vom planta un copac în numele tău, într-o zonă defrișată din România. Această plantare ți se va datora în totalitate, iar prin achiziția ta vei participa la refacerea faunei României.

Generaţiile viitoare merită şansa de a se bucura de ce ne oferă natura, astfel că utilizarea produselor ecologice din piatră va duce la scăderea treptată a cererii pentru cele tradiţionale şi implicit la protejarea pădurilor.

Pe lângă copacii plantați în urma comenzilor plasate, fiecare voluntar care va fi alături de noi va avea propriul puiet.

  • 00zile
  • 00ore
  • 00min
  • 00sec

Alege ce ți se potrivește

Rezistentă la apă. Rezistentă la rupere. Precum hârtia normală, dar mai modernă.

Unde plantăm?

Acțiunea de plantare din acest an se va realiza în jud. Harghita, comuna Subcetate, zona Martonca. (vezi Google Maps: click aici

Conform primăriei din Subcetate, în zona respectivă a avut loc un puternic incendiu de vegetație care a distrus timp de câteva zile o vastă zonă împădurită. Le mulțumim pentru că au acceptat să ia parte la această inițiativă și pentru încrederea pe care au oferit-o acestui proiect.

La vremea respectivă (2012) pompierii și voluntarii au reușit să minimizeze impactul incendiului prin realizarea unor șanțuri în jurul zonei afectate. În acest mod, a fost minimizat impactul asupra celorlalte zone împădurite.

În imagini se poate observa zona Martonca în 2019 și în 2012 când a avut loc incendiul. Abia așteptăm să vedem cum va arăta zona după acțiunea de plantare. ❤️

Știai că în momentul de față doar 26.7% din suprafața totală a pădurilor din România mai există în forma lor naturală?

Asta înseamnă că mai bine de 70% din pădurile României au dispărut. Tocmai de aceea, la fiecare comandă de minim 99 RON, vom planta un copac în numele tău pentru a ajuta la refacerea pădurilor românești.

Cumpără o agendă și copacul plantat va primi numele tău.

Nu ne crede pe cuvânt.
Mai jos am lăsat părerile celor care s-au împrietenit deja cu produsele Rockha.

⭐⭐⭐⭐⭐

Avem nevoie și de voluntari!

Anul acesta vom planta peste 200 de puieți, așa că avem nevoie de voluntari care să ne ofere o mână de ajutor. Îți oferim o plimbare în natură, aer curat și un copăcel cu numele tău.

Când plantăm?  8 Mai 2021

Transportul din comuna Subcetate până la locația de plantare îl vom asigura cu mașini de teren.

Pentru a ne putea organiza cât mai bine avem nevoie să completezi formularul de mai jos dacă vrei să vii ca și voluntar.

Cele mai tari idei se scriu pe o hârtie pe măsură!

 

Primești garanție 50 de ani că notițele tale nu dispar!

Produs în România