Campanie: Plantează un copac

Ce ar fi oamenii fără natură dar natura fără oameni?

Aceasta este ideea de bază de la care am plecat atunci când am început proiectul Rockha. Cum ar fi o lume în care relația om – natură să fie în armonie?

Hârtia din piatră a fost primul pas.

Dar nu era suficient. Natura are nevoie de noi pentru a se regenera, astfel că am luat decizia să dăm și noi o mână de ajutor.

La fiecare comandă peste 99 RON, echipa Rockha va planta un copac cu numele tău pe el. Și unde altundeva am putea planta decât în țara în care ne-am născut și în care suprafețe imense de pădure dispar ilegal de la un an la altul.

După premisa că dacă vrei să faci un lucru bine, atunci îl faci cu mâna ta, noi, echipa Rockha suntem cei care plantează efectiv. Nu plătim alte organizații să ne facă treaba “murdară” ci ne ridicăm mânecile, punem mâna pe lopată și trecem la plantat, ajutați bineînțeles de oricine dorește să fie voluntar.

Acțiunile de plantare le organizăm în timpul primăverii sau la începutul toamnei iar imediat după plantare fiecare client primește pe e-mail imaginea cu copacul plantat pentru el. (ai grijă să completezi corect toate datele în formularul de comandă)

Fără îndoială, cel mai mare merit al acestei acțiuni îl aveți voi, cei care ne ajutați și ne încurajați prin achizițiile voastre să mergem să plantăm în număr cât mai mare.

Transparența este o valoare de bază după care ne ghidăm întreaga activitate și vrem să fii sigur că plantarea va avea loc exact așa cum se cuvine. Tocmai de aceea vom publica aici date cu privire la numărul de copaci plantați și datele următoarelor plantări.

Plantare 2020: 133 puieți molid, Septembrie 2020

Plantare 2021: peste 200 de puieți, în 24 Aprilie 2021 (mai multe detalii aici)

Dacă vrei să rămâi la curent cu acțiunile de plantare sau dacă vrei să vii ca voluntar, te invităm să ne urmărești activitatea pe rețelele de socializare unde vom anunța mai multe detalii.

5 thoughts on “Planteaza un copac – campanie”

 1. R. Chesaru

  Buna, echipa Rochka!

  Va multumesc enorm pentru timpul pe care mi l-ati acordat prin mailul vostru si copacelul plantat!
  Este minunat ce faceti, iar agenda este atat de pretioasa ca nu ma pot decide ce informatii merita scrise pe paginile ei fine!

  Spor in continuare in proiectul vostru! Aveti admiratia mea si cu siguranta recomand produsele de fiecare data cand am aceasta oportunitate!

  Cu drag,
  Un Client multumit!

 2. Salutare, echipă!

  E-mailul vostru mi-a făcut săptămâna de 100 de ori mai frumoasă. Vă mulțumesc pentru poze, e cel mai fain feedback pe care poți să-l primești după plasarea unei comenzii.

  Keep up the good work!
  Merci mult, din nou.
  O săptămână productivă să aveți.

  Cu drag,
  Bianca

 3. I. Madalina

  Ce tare, ce tare, ce tareeee!
  M-ati facut sa zambesc cu sufletul, sa stiti. <3
  Felicitari pentru initiativa, pentru campanie si pentru echipa de comunicare din spate, aveti un serviciu de customer service de nota 10! De produse nici nu mai zic, ca v-am mai scris sa va spun ca imi plac mult. Intre timp am gasit si pixul perfect pentru agenda, trebuie musai sa fie pe baza de apa, sa se usuce rapid si sa nu se intinda pe foaie. Poate fi acesta un feedback, daca vreti, sa introduceti in shop si cateva pixuri care sa se muleze perfect cu hartia din piatra. E doar o idee, ma gandesc ca ignoranti ca mine mai sunt.

  Oricum, chapeau din partea mea, sunteti minunati,
  Madalina

  FYI, le-am povestit deja prietenilor de voi. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *